ombyggnad i bloggen

jag ska göra om min blogg, don't worry. den ska inte se ut såhär, hahaha!

hoppas alla mår bra, för det gör jag, som tusaaaaan. det är fredag och det betyder bara en sak; FESTLIGEHETER :D

eller vi får se om dte blir festligehetr för mig ikväll, med tanke på att jag ska jobba imorgon och börjar klockan 9. men ååååååh, ikvälllllll! :D

pussssssss

helgen

kanske borde berätta om min helg?
det var ingen vanlig helg för mig, faktiskt. det var en jobbig och knasig helg, nu ska jag berätta;
fredagen började på en fest i alby. det var en lokalfest, lokalen var liten och det var mycket folk. jag kände att det högg till i hjärtat, men tyckte att det var vanlig eftersom att jag brukar få. men denhär gången var det inte normalt, för det slutade aldrig hugga. det gjorde skitont, det blev bara värre och värre. jag sa till min kompis att; vi måste gå ut, för det känns som jag kommer dö!
så vi gick ut, tok luft, och då spydde jag. sen fick jag svårt att andas. så min söta vän emma ringde ambulansen, men ambulansen kom aldirg, så det åkte förbi en polisbil som emma stannade in som körde mig till huddinge sjukhus.
fick åka hem efter några timmar, så det var nog inte så farligt som det låter, men det var otäckt iaf,

där fick jag ligga i ett rum och andas i en påse, alla var skitsöta.
läkaren berodde på stress, så... jag kanske borde börja chilla lite?


lördagen var däremot lugnare, kände för att vara hemma, eller hade ingen ork till att göra något, kanske var smart? - mjo, de tror jag absolut!

idag har jag också bara varit hemma, tagit det lugnt och bara verkligen inte gjort någonting!!!!!

det var allt för denhär gången. hoppas alla mår bra.
puss och kram



oj oj oj

nu är det en vecka sen jag skrev något. jag veeet, jag är inte så bra på att uppdatera. men det ligger lite i min charm, eller vad säger ni? ;) haha

har varit en sjukt kall dag idag, och jag och min bästa vän har varit ute på vift ganska mycket idag. vi är så sjuka, vi åker in till stan, är där några timmar, kollar runt. sen känner vi att.. ne, vi har inget att göra. så vi tar tåget till västerhaninge och går av där, träffar örnies vän och bara chillar.

sen gåt vi för oss att ta tåget från västerhaninge till handen och går av där och går i deras centrum. vafan gjorde vi där liksom? haha, fick iaf med mig 2 nagellack där ifrån, ett rött och ett svart från kicks. gick på 70 riksdaler! inte illa.

sen iaf begav vi oss hemåt. det var lagom skönt att komma hem, med tanke på att kylan var olidlig, så det blev 2 koppar te och ett varmt duntäcke runt sig när man kom hem.


nu har jag inte så mycket mer att säga, haha.
hoppas allt är bra med alla.


puss!!!

praktikdags!

idag är det praktik i älvsjö som gäller. för er som inte vet så pluggar jag till frisör, så jag praktiserar varje torsdag.  :) ska ta bussen som går nu om typ 20 minuter, inte stress!  haha

ikväll ska jag sova hos min söta kompis kim i alby, så vi drar till skolan tillsammans imorgon.

kort inlägg, men jag bara orkar inteeeeeeeeeeeeeeee.

puss och kram.

 

slänger in en gammal bild på kim från ettan. haha, hon är så söööööööt!
PUSS

"alltid nya äventyr med dig, darling!"



snart skola

japp, snart bär det av till skolan. börjar halv 12,men har bestämt mig för att vara hurtig och gå till tågstationen som tar ungefär 20 minuuter. iaf en liten morgonpromenad? helt okej.:)

idag har vi frisördag hela dagen, kanske inte bästa? men det går.
hoppas alla är okej!




ska lyxxna på skön musik när jag går!!

RSS 2.0